Top 1000 Aller Tilburgers met 12 presentatoren

Opbouw van het radiostation in wijkcentrum In De Boomtak
Opbouw van het radiostation in wijkcentrum In De Boomtak

De opbouw van het radiostation voor de Top 1000 Aller Tilburgers is in volle gang. Op 31 december van 11.00 tot 23.00 uur worden de bovenste 100 platen van de Top 1000 Aller Tilburgers 2014 allemaal gedraaid in wijkcentrum In De Boomtak aan de Boomstraat 81. Omroep Tilburg zendt dit de gehele dag live uit, maar natuurlijk kun je er ook bij zijn, gratis!

Elk uur zal een andere presentator achter de microfoon schuiven. Onder andere: Jan van Esch, Gerard Korthout, Pieter Bon, Frans de Laat, Eef van Eerdewijk, Godelieve Engbersen, Peter de Bie, Toine van Corven, John van den Dries, Zjef Naaijkens, Paul van Esch en Gert Brunink leiden de luisteraars en bezoekers in 12 uur tijd van nummer 100 naar nummer 1, gelardeerd met interviews en live-optredens van diverse Tilburgse artiesten!

Behalve voor de Top 1000 zal er veel aandacht geschonken worden aan de benefietactie van PortAgora, waarmee geld wordt ingezameld voor Villa Mara in Trogir (Kroatië), een restaurant naar het voorbeeld van het Tilburgse Prins Heerlijk, waar jongeren met een beperking in de praktijk worden opgeleid voor de horeca. Dit restaurant opent in januari 2015 haar deuren en kan zeker nog wat extra donaties gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.