Tilburgers.nl

Tilburgers.nl is dé digitale nieuws-site van Tilburg. Tilburgers.nl is onafhankelijk en biedt politieke verslaggeving, interviews, en nieuws over Tilburgers en haar bewoners in tekst, beeld en geluid. Uitgangspunt is steeds het duiden van het nieuws en het geven van achtergronden door feitelijke verslagen en interviews.

Achtergrond Tilburgers.nl *
Tilburgers.nl is in januari 2007 opgericht door Paula Anguita en John Geerts. In eerste instantie als een forum voor de stad, maar al snel is de website omgebouwd naar een nieuwsplatform voor Tilburg met aandacht aan de vele initiatieven in de stad.

Nadat ervaren eindredacteur Norbert Bruggeman (†2014) in 2010 de redactie heeft versterkt, is het nieuwsaanbod breder geworden. Sinds 2018 bestaat de kern van de redactie uit Paula Anguita  en John Geerts. Momenteel (voorjaar 2024) lezen de gemiddeld 3.100 bezoekers van Tilburgers.nl dagelijks zo’n 35.000 nieuwsberichten per dag.

1 gedachte over “Tilburgers.nl

  1. Carlo

    Gezien de onverkort grote belangstelling in de stad voor de ontwikkelingen met Primark en de daaraan voorafgaande 'schermutselingen' in de Commissies en Raad is het wellicht (vanuit journalistiek RN publiek belang) interessant is naar de achtergronden van M7 (Louis Meijer) te kijken.
    Ook vandaag weer een artikel in de Telegraaf waarbij openlijk wordt getwijfeld aan de integriteit van M7. Zelfs D66 in Amsterdam sluit zich nu bij die scepsis aan.....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.